Home / Groepstraining Nederlands voor internationale medewerkers

Groepstraining Nederlands voor internationale medewerkers

Uw medewerkers willen graag Nederlands leren en u wilt een taaltraining organiseren. Wij geven interactieve lessen, waarbij cursisten zelfverzekerd Nederlands leren spreken in alledaagse situaties. En wij helpen u om de training soepel te organiseren!

Wat doen we

Onze taaltrainers geven lessen Nederlands op uw kantoor op een door u gewenst tijdstip. Tijdens de lessen is er veel aandacht voor het oefenen van het spreken, waarbij woordenschat en grammatica spelenderwijs wordt geleerd. In kleine groepen tot 10 deelnemers is er veel persoonlijke aandacht, zodat cursisten cursisten zelfverzekerd gesprekjes leren voeren.

Leren op een prettige manier!

Cursisten hebben vaak een druk werkleven, waardoor het wel eens lastig is om gemotiveerd de les in te gaan. Dat begrijpen we en daarom motiveren wij de cursisten door interactieve lessen met veel gevarieerde oefeningen, veel voorbeelden en leuke taalspelletjes. Zo komt de taal echt tot leven en hebben cursisten veel plezier!

De voordelen van onze aanpak:

  • interactieve en leuke lessen!
  • veel individuele spreektijd
  • cursisten leren in hun eigen tempo
  • u krijgt één aanspreekpunt
  • wij zijn een flexibele taalpartner

– Beginnersprogramma 40 uur

Het programma is voor werknemers die een stevige basis willen leren. De cursisten zullen vanaf de eerste les al Nederlands te spreken. De deelnemers krijgen 1 les van 2,5 uur (3-5 uur huiswerk) per week.

– Gevorderde programma 35/ 40 uur

Het programma is voor cursisten die hun huidige basis willen verbeteren en zelfverzekerd willen leren spreken. De deelnemers krijgen 1 les van 2,5 uur (3-5 uur huiswerk) per week.

Organiseren van de training

U krijgt één aanspreekpunt die u helpt en begeleidt bij het organiseren van de training. Wij houden u op de hoogte van de voortgang en geven advies wat u kunt doen om absentie/ uitval te voorkomen. Klik hier voor onze gids Tips & Tricks bij het organiseren van een taaltraining Nederlands.

Team Dutch

Wij zijn een groep ervaren taaltrainers met veel ervaring in trainingen op locatie. Voor ons staat voorop dat cursisten in hun eigen tempo kunnen leren en praktijkgerichte vaardigheden leren.

Feedback van HR managers

Many thanks for providing me with the May attendance sheet. Last week I’ve sent out a survey to the participants to gather feedback about the course. Overall, they seemed to be very satisfied with the course and Riet’s method, was great to read their feedback. Many thanks to both you & Riet for the support.

Nora – Hr Manager

Ik had je even opgezocht / toegevoegd (linkedin) omdat we hier een Indiase dame hebben, welke Bakker gaat verlaten. Zij was nog op zoek naar een fijn taleninstituut voor het verder aanleren en verbeteren van de Nederlandse taal, dus heb mijn ervaring met de Taalbrigade met haar gedeeld 🙂

Anita – HR manager

Top