Home / Individuele cursus Nederlands op de werkvloer

Individuele cursus Nederlands op de werkvloer

Uw medewerker ervaart taalproblemen op de werkvloer en u wilt een taaltraining organiseren. Wij geven interactieve lessen, waarbij de cursist zelfverzekerd Nederlands leert spreken in alledaagse situaties.

Wat doen we

Wij geven lessen Nederlands op locatie op een door u gewenst tijdstip. Tijdens de lessen is er veel aandacht voor het oefenen van spreken, begrijpen en lezen. In kleine groepen tot 8 deelnemers is er veel individuele spreektijd, zodat cursisten cursisten zelfverzekerd gesprekjes leren voeren.

Leren op een prettige manier!

Een geslaagde training valt en staat met gemotiveerde cursisten. Daarom motiveren wij de cursisten door interactieve lessen met veel gevarieerde oefeningen, veel voorbeelden en leuke taalspelletjes. In de cursus wordt ook aandacht besteed aan praktische vaardigheden die cursisten nodig hebben in hun dagelijkse werk. Zo komt de taal echt tot leven en hebben cursisten veel plezier!

De voordelen van onze individuele aanpak:

  • ervaringsgericht leren; de cursist is veel in gesprek en krijgt tussendoor uitleg en feedback
  • zelfverzekerd en vloeiend leren spreken
  • praktijkgerichte vaardigheden leren
  • beter begrijpen van de werk / veiligheidsinstructies en procedures in uw bedrijf
  • passieve kennis verandert in actief taalgebruik

Het programma

Het programma is meestal tussen 40-50 uur met 1 les van 2,5 uur per week en een aantal uur huiswerkbelasting per week.

Resultaat

Na de training heeft de cursist een grotere woordenschat en kan zinsbouw en grammatica gemakkelijk toepassen in de praktijk. De cursist krijgt een boost in het vertrouwen in het spreken. De cursist begrijpt instructies beter en kan werkoverdrachten en notities schrijven. Door deze nieuwe vaardigheden functioneert de medewerker zelfstandiger en neemt vaak meer verantwoordelijkheid op de werkvloer.

Team Dutch

Wij zijn een groep ervaren taaltrainers met veel ervaring in trainingen op locatie. Voor ons staat voorop dat cursisten in hun eigen tempo kunnen leren en praktijkgerichte vaardigheden leren.

Feedback van de cursisten

“It lays goods foundation for the otherwise hard for self-study Dutch language. So, overlapping with the expectations. ”

“Great, having fun while learning”

“Riet is a very good instructor, she’s patient with us and willing to discuss quite language oddities. Her explanations are very helpful. The course book is a good support for us. The homework is not hard and easy enough to go through. ”

Top