Home / Groepstraining Nederlands op de werkvloer

Groepstraining Nederlands op de werkvloer

Uw medewerkers ervaren taalproblemen op de werkvloer en u wilt een taaltraining organiseren. Wij geven interactieve lessen, waarbij cursisten zelfverzekerd Nederlands leren spreken in alledaagse situaties. En wij helpen u om de training soepel te organiseren!

Wat doen we

Wij geven lessen Nederlands op locatie op een door u gewenst tijdstip. Tijdens de lessen is er veel aandacht voor het oefenen van spreken, begrijpen en lezen. In kleine groepen tot 8 deelnemers is er veel individuele spreektijd, zodat cursisten cursisten zelfverzekerd gesprekjes leren voeren.

Leren op een prettige manier!

Een geslaagde training valt en staat met gemotiveerde cursisten. Daarom motiveren wij de cursisten door interactieve lessen met veel gevarieerde oefeningen, veel voorbeelden en leuke taalspelletjes. In de cursus wordt ook aandacht besteed aan praktische vaardigheden die cursisten nodig hebben in hun dagelijkse werk. Zo komt de taal echt tot leven en hebben cursisten veel plezier!

De voordelen van onze aanpak:

  • interactieve en leuke lessen!
  • ervaringsgericht leren; de cursisten leren vaardigheden die ze direct kunnen gebruiken in hun baan
  • vaardigheden leren zoals instructies begrijpen en werkoverdrachten schrijven
  • door een gedifferentieerde aanpak leert elke deelnemer op zijn eigen manier
  • passieve kennis verandert snel in actief taalgebruik
  • u krijgt één aanspreekpunt
  • wij zijn een flexibele taalpartner

Het programma

Het programma is 40-50 lesuren met één les van 2,5 uur per week. Hiernaast is er 3-4 uur huiswerkbelasting per week.

Resultaat

Na de training hebben cursisten een grotere woordenschat en kunnen grammatica gemakkelijk toepassen in de praktijk. De cursist begrijpt instructies beter en kan werkoverdrachten en notities schrijven. Door deze nieuwe vaardigheden functioneert de medewerker zelfstandiger en neemt vaak meer verantwoordelijkheid op de werkvloer.

Team Dutch

Wij zijn een groep ervaren taaltrainers met veel ervaring in trainingen op locatie. Voor ons staat voorop dat cursisten in hun eigen tempo kunnen leren en praktijkgerichte vaardigheden leren.

Feedback van HR managers

Many thanks for providing me with the May attendance sheet. Last week I’ve sent out a survey to the participants to gather feedback about the course. Overall, they seemed to be very satisfied with the course and Riet’s method, was great to read their feedback. Many thanks to both you & Riet for the support.

Nora – Hr Manager

Ik had je even opgezocht / toegevoegd (linkedin) omdat we hier een Indiase dame hebben, welke Bakker gaat verlaten. Zij was nog op zoek naar een fijn taleninstituut voor het verder aanleren en verbeteren van de Nederlandse taal, dus heb mijn ervaring met de Taalbrigade met haar gedeeld 🙂

Anita – HR manager

Top