Home / Individuele cursus Nederlands voor internationale medewerkers

Individuele cursus Nederlands voor internationale medewerkers

Uw medewerker wil graag Nederlands leren en u wilt een taaltraining organiseren. Wij geven interactieve lessen, waarbij uw medewerker zelfverzekerd Nederlands leert spreken in alledaagse situaties.

Wat doen we

Wij geven individuele trainingen op locatie. De training is een combinatie van persoonlijke aandachtspunten en praktijkgerichte vaardigheden. De cursist is veel in gesprek, waarbij woordenschat en grammatica spelenderwijs wordt geleerd.

Leren op een prettige manier!

Cursisten hebben vaak een druk werkleven, waardoor het wel eens lastig is om gemotiveerd de les in te gaan. Dat begrijpen we en daarom motiveren wij de cursisten door interactieve lessen met veel gevarieerde oefeningen, veel voorbeelden en leuke taalspelletjes. Zo komt de taal echt tot leven en hebben cursisten veel plezier!

De voordelen van onze individuele aanpak

  • de cursist is veel in gesprek en krijgt tussendoor uitleg en feedback
  • zelfverzekerd en vloeiend leren spreken
  • praktijkgerichte vaardigheden leren
  • passieve kennis verandert in actief taalgebruik
  • alledaagse gesprekjes leren voeren

Het programma

Het programma duurt 40 uur met één les van 2,5 uur per week. Afhankelijk van het taalniveau/ aandachtspunten en leerdoelen adviseren we eventueel meer of minder uren.

Resultaat

Na de training heeft de cursist een stevige basis, grotere woordenschat en kan zinsbouw en grammatica gemakkelijk toepassen in de praktijk. De cursist krijgt een boost in het vertrouwen in het spreken. En de cursist heeft de tools om zichzelf verder te ontwikkelen.

Team Dutch

Wij zijn een groep ervaren taaltrainers met veel ervaring in trainingen op locatie. Voor ons staat voorop dat cursisten in hun eigen tempo kunnen leren en praktijkgerichte vaardigheden leren.

Cursisten over de cursus

“It lays goods foundation for the otherwise hard for self-study Dutch language. So, overlapping with the expectations. ”

“Great, having fun while learning”

“Riet is a very good instructor, she’s patient with us and willing to discuss quite language oddities. Her explanations are very helpful. The course book is a good support for us. The homework is not hard and easy enough to go through. ”

Top